Četvrtak, 03 Listopad 2013 16:15

Izrada web stranice o nama

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na dosta web stranica se zna naći da jednostavno ne postoji stranica o nama.

Svaki iole ozbiljniji web projekt mora sadržavati jednu web stranicu na kojoj će se nalaziti podaci o vama, Vašem poslovanju i u biti pronaći osnovne i bitne informacije. Stranica o nama je glavna stranica koja govori o tome što radite i tko ste. U poslovnom svijetu ta stranica treba sadržavati sve bitne skraćene elemente o poslovanju tvrtke. Također na toj stranici trebaju biti vaše iskustvo i navodi zašto ste upravo Vi najbolji ili Vaše usluge ili proizvodi.

 

U pisanju stranice o nama treba podatke tako strukturirati da posjetitelj može na lak način shvatiti bitne informacije a također je dobro postaviti i forme za prihvat podataka u vidu kontakta gdje zainteresirani mogu postavljati pitanja.

Nije loše imati i objavu tih pitanja i odgovora jer se tako smanjuje mogućnost da morate s vremena na vrijeme ponavljati jedan te isti odgovor različitim osobama.

Sve web stranice na site-u  bi trebalo da imaju link ka stranici o nama i taj link bi trebalo da se nalazi na  takvom mjestu gdje ga je lako uočiti. Vaša konkurencija možda također ima site o proizvodima ili uslugama  kao i Vi no potrudite se da budete bolji, brži i jednostavniji od drugih. Napišite svoje prednosti i prikažite svoje iskustvo kroz najbolji i najiskreniji način kako bi zaintrigirali posjetitelja da Vas kontaktira i naruči uslugu ili proizvod.

Pokažite da cijenite svakog posjetitelja koji dolazi na web stranice, budite vjerodostojni a čitatelji će to već znati prepoznati i nagraditi će Vas svojom lojalnošću. Dobar način rada s klijentima a također i s posjetiteljima web stranica je da izgradite prisniji odnos gdje će se posjetitelj osjećati uvaženo i sigurno. Danas postoji mnoštvo web stranica na internetu i konkurencija je velika stoga u svakom pogledu moramo biti bolji. Stranice o nama u neku ruku mogu vući blago na neki svoj dizajn i tu možemo pokazati svoju kreativnost. Na puno dobrih stranica se nalazi stranica 'o nama' na kojoj su osobe s osmjehom i samouvjerenošću u ono što nude ili rade. 

Pročitano 482 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Listopad 2013 16:53
Tweet